Leden

Onze club groeide intussen tot meer dan 30 actieve en enthousiaste leden!


Bestuur

Met veel enthousiasme kan het bestuur mededelen dat er vanaf oktober 2021 een triatlonclub in Zottegem boven het doopvont werd gehouden. Als bestuursleden zijn we bijzonder trots dat we dit hebben kunnen realiseren in samenwerking met de sportdienst van de Stad Zottegem.

 

Naast de voorzitter Reggy Boonaert, hebben we Brecht Van Cauwenberghe als Secretaris, die zal instaan voor de diverse administratieve zaken. Robin Deroeck, penningmeester, zal ervoor zorgen dat alle financiële zaken in goede banen geleid worden. Verder hebben we Bart Van Cauwenberghe, die zal instaan voor het goede verloop voor de technische kant van de club met oa de clubkledij, materiële zaken enz. Tenslotte hebben we Kristof Van Wijmeersch, die met zijn ervaring, het sportieve luik op zich zal nemen.

 

Sportief luik

Kristof Van Wijmeersch, LO-Leerkracht van opleiding en sportcoach in duursporten, zal dankzij zijn sportieve carrière, zijn ervaring en opleidingen, onze leden begeleiden. Dit in samenwerking met Reggy Boonaert, die de zwemtrainingen op zich zal nemen. Reggy zal ook een belangrijke ondersteunende factor zijn om de leden een goed gevoel te geven in de club, zowel op sportief als op mentaal vlak, dankzij 20j ervaring in de triatlonsport, bloso-cursus triatlonsport en opleiding als gezondheidscoach.

Vanaf werkingsjaar 2023-2024 is er ook een mogelijkheid, om met Mathias Van Breusegem, hoofdtrainer Zwemclub Labio Zottegem, samen met onze hoofdtrainer Kristof Van Wijmeersch, om de individuele prestaties van de leden op te krikken. Dit geeft onze club, door die samenwerking, de mogelijkheid om uit te pakken met een sterk intern communicatief platform, om de leden de kans te geven om hun prestaties op alle vlak (fysisch, mentaal, ondersteuning en feedback onder alle trainers in de club samen met de leden) serieus te verbeteren.

© 2021-2023  3ZotTeam Triatlonclub Zottegem vzw - RPR Afdeling Zottegem