Info avond

Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseren we onze jaarlijkse infoavond voor de mensen die
geïnteresseerd zijn in onze triatlonclub en zich eventueel erna willen aansluiten, alsook voor de huidige leden.


Onderwerpen
– Uitleg werkingsjaar van onze club '23-'24
– Lidgeld
– Clubkledij
– Trainingsmomenten
– .....


Praktische info
– Cafétaria School “De Smidse”
– Smissenhoek 103, 9620 Erwetegem
– Aanvangsuur: 20u


Hoe inschrijven
Vul jouw gegevens in en “klik” op verzenden via onze website onder rubriek “Contact”

Pannenkoeken verkoop

Op 18 juni 2023 organiseerden we met onze club een pannenkoeken verkoop om onze club werking te ondersteunen.

 

De verkoop werd alvast weer een groot succes met meer dan 7000 pannenkoeken die zullen verdeeld en verorberd worden onder onze leden, familie, sympathisanten en kennissen.

 

Bedankt aan iedereen voor de steun en het vertrouwen, Smakelijk !


Wedstrijdverslag (14/06/2023)


Het triatlonseizoen is momenteel volop aan de gang, en verschillende leden hebben al goed hun best gedaan om de club te vertegenwoordigen op tal van events. Zo werd in Belgie traditioneel het startschot gegeven met de ploegentriathlon in Viersel, waar ons 1ste clubresultaat best mag gezien zijn. Stiekem hopen we volgend jaar op een deelname met 2 ploegjes. Misschien eentje met een mixed team?

 

Lang voordat de Belgische watertemperaturen aanvaardbaar waren, hadden we echter al een 3zotter in actie in warmere oorden. Met Dimitri hadden we een internationale vertegenwoordiging in het zuiderse Cannes.

 

Het slechte voorjaarsweer hoeft je echter niet tegen te houden om eens in actie te komen. Dat bewezen onze leden tijdens de zwemloop met verve.

 

Maar sindsdien zijn de temperaturen al de hoogte in geschoten en zijn er al verschillende 3zotters individueel in actie gekomen: Damme, Oostduinkerke, Roeselare, Bilzen, Oudenaarde om er maar een paar te noemen. 

 

Afgelopen weekend was het in de Challenge van Geraardsbergen ongemeen spannend voor zowel deelnemers als toekijkende 3zotters. Suspense tot op het laatste. Een zeer mooi resultaat voor Jan en Dimitri binnen eigen categorie. En ook Stijn, die aan de Swim Challenge meedeed, kan fier zijn op zijn resultaat.

 

Ook voor de rest van het seizoen staat er nog heel wat gepland bij onze leden. Twijfel je nog om eens een wedstrijd mee te doen, neem dan zeker eens een kijkje op het interne wedstrijdoverzicht, terug te vinden op onze ledenpagina. Daar kan je zien welke collega 3zotter er nog deelneemt aan een wedstrijd, en wie weet spreekt die wedstrijd jou ook aan. Niet twijfelen! Gewoon uitproberen. Om er nadien enthousiast over na te kunnen babbelen met een gelijkgezinde 3zotter. 

 

De inschrijvingen voor het clubevent Mr T in Gent op 27 augustus zijn ook open, dus dat is zeker de moeite waard om eens te bekijken : is het niet om mee te doen, dan kan je zeker ook gewoon afkomen om te supporteren samen met andere 3zotters. Amusement gegarandeerd.

Heb je zelf nog leuke foto’s toegestuurd gekregen na een wedstrijd? Stuur ze dan zeker door. Zo maken we er een volgende leuke nieuwsupdate van!